Dit moet er in ieder geval in je reistas zitten als je een tech bedrijf hebt

by admin
Dit moet er in ieder geval in je reistas zitten als je een tech bedrijf hebt

Als je een tech bedrijf hebt en op reis gaat, of dit nu voor je werk is of gewoon voor een vakantie, zijn er een aantal dingen die niet kunnen ontbreken in je reistas. Zo kun je in noodgevallen overal online gaan en eventuele problemen oplossen. Voor iemand die veel reist voor zijn of haar werk is dit extra belangrijk, aangezien je niet overal een even goede en veilige verbinding tot het internet hebt. Voor dit soort noodgevallen kun je eenvoudig een effectief survivalpakket samenstellen om mee op reis te nemen. In deze blog bespreken wat daar in ieder geval in moet zitten!

Veilig online gaan

Wanneer je vanuit een ander land online gaat werken voor jouw bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt, kun je dat natuurlijk niet zomaar via een openbaar wifi netwerk doen. Openbare netwerken zijn namelijk vaak amper beveiligd, waardoor iedereen makkelijk mee kan kijken met wat jij aan het doen bent, als ze dit willen. Hierdoor zijn jouw gegevens en de gegevens van je klanten niet veilig. Om te zorgen dat je altijd en overal veilig gebruik kunt maken van het internet, kun je gebruik maken van een VPN server. Een VPN zorgt ervoor dat jouw internetverkeer door een versleutelde tunnel gaat, waar derden niet in kunnen. Neem jouw VPN server af bij een professionele aanbieder, zoals ExpressVPN, en je kunt overal ter wereld veilig werken.

De juiste tas kiezen voor jouw survivalpakket

Als je tech-gerelateerde voorwerpen mee op reis gaat nemen, heb je hier natuurlijk wel een geschikte tas of koffer voor nodig. De beste keuze is eigenlijk een wat kleinere etui die uiteraard waterdicht is. Daarnaast wil je natuurlijk dat de etui die je gebruikt tegen een stootje kan, zodat de spullen die erin zitten altijd goed beschermd zijn. Kwaliteit is dus erg belangrijk, ga niet voor het goedkoopste dat je kunt vinden, maar voor het beste product.

Deze voorwerpen kunnen niet ontbreken

Nu gaan we het hebben over de voorwerpen die echt niet kunnen ontbreken in jouw survivalpakket. Ten eerste heb je natuurlijk gegevensdragers nodig, zodat jij geen gegevens mist als je die op reis nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan USB sticks, medische USB sticks, een externe solid-state drive, draagbare besturingssystemen en geheugenkaarten, lezers en adapters. Met USB sticks is het uiteraard wel belangrijk dat je ze altijd in je etui laat zitten als je ze niet nodig hebt. Stop ze ook direct na gebruik weer terug, zodat ze niet rond gaan slingeren. Daarnaast is het goed om genoeg opladers en accu’s mee te nemen voor je apparaten. Zo weet je zeker dat je overal en op ieder moment gebruik kunt maken van die apparaten. Ten slotte heb je telefoons en toebehoren nodig, en gereedschap zoals verlichting, schroevendraaiers en zakmessen. 

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten