Geld besparen op elektronische apparaten

by admin
Geld besparen op elektronische apparaten

Wist je dat je gemakkelijk geld kunt besparen op originele elektronische apparaten? Wij hebben een aantal slimme tips voor je die je portemonnee zullen ontlasten!

Duurzaam en goedkoop

Ooit gehoord van refurbished elektronica? Refurbished elektronica is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Refurbished elektronica kun je vergelijken met nieuwe elektronica in de winkel. Alleen is refurbished elektronica vele malen goedkoper en kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. En dit terwijl je een apparaat aanschaft die 100% functioneel is. Naast dat refurbished elektronica goed is voor je portemonnee, is het ook beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijk stoffen vrij. Kies je voor een refurbished versie dan help je het milieu een handje mee. Ben je dus op zoek naar een iPhone SE 2020 en wil je een duurzame en goede deal? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een refurbished iPhone SE 2020. 

Refurbished versus tweedehands

Refurbished wordt vaak verward met tweedehands, maar is dit wel terecht? Het antwoord hierop is: Nee! Een refurbished apparaat wordt grondig gecontroleerd en getest voordat deze weer opnieuw wordt aangeboden. Denk hierbij aan de WiFi, beeldscherm en software. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijg je bijna altijd garantie op een refurbished apparaat en kun je vaak terecht bij de klantenservice. Deze service heb je niet bij het aanschaffen van een tweedehands apparaat. Bij een tweedehands apparaat weet je nooit exact de staat van een product. Dit maakt een refurbished product meer betrouwbaar. 

Refurbished online

Een officiële refurbished webshop focust zich op het aanbieden van duurzame producten. Refurbished.nl biedt een groot assortiment in elektronische producten zoals, smartphones, robotstofzuigers, laptops en nog veel meer! Je krijgt altijd 3 jaar garantie op je apparaat en kunt altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product en dat voor een goede deal!

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten