Wat is AI marketing?

by admin
Wat is AI marketing?

Sinds kort is het mogelijk dat er een robot voor je aan het werk gaat. Dit is geen droom of iets wat pas in de toekomst mogelijk is. Het gebeurt nu al. Het bedrijf AI marketing kan jou hierbij helpen.

35 procent cashback

In december 2020 zijn de eerste Nederlanders ingestapt in dit bedrijf. Inmiddels is het een groot succes. Bij de bank krijg je nu bijna geen rente meer. Dat is bij AI marketing wel anders. Daar ontvang je maandelijks namelijk gemiddeld 35 procent cashback. Wil je op een gemakkelijke manier wat extra bijverdienen? Dan is AI marketing echt iets voor jou. Hoe werkt het verdienmodel?

Artificial Intelligence

Ben jij al bekend met de term Artificial Intelligence? Heel veel mensen nog niet. Artificial Intelligence is kunstmatige intelligentie. Er wordt steeds meer werk van ons overgenomen door computers en robots. Eigenlijk zijn ze slimmer dan mensen. In het verleden gaven de mensen opdrachten aan de computers en robots. Dat is nu wel anders. De systemen hebben een interpretatievermogen en kunnen zelf leren. Net als bij mensen.

Voorbeelden van kunstmatige intelligentie

Als je op bijvoorbeeld YouTube naar een bepaald onderwerp hebt gezocht dan krijg je de volgende dag advertenties die gelinkt zijn aan dat onderwerp. Zo werkt het ook Facebook en Google. Ontzettend veel bedrijven maken gebruik van deze kunstmatige intelligentie. Zelfs je smartphone gebruikt het. Van kunstmatige intelligentie zijn er twee versies: de narrow-variant en de general-variant.

De narrow-variant kom je heel veel tegen in het dagelijks leven. Denk aan grasmaaiers, spamfilters, de robot-stofzuiger en zoekmachines. Het is ontzettend snel ontwikkeld. Narrow AI wordt ook gebruikt bij Stem- en gezichtsherkenning, bij het doen van onderzoek en het signaleren van patronen.

De general-variant is volledig ontwikkelde intelligentie. Deze zal in de toekomst volledig los van mensen bestaan. Nu klinkt het nog als science fiction, maar het is dichterbij dan je denkt.

AI marketing

AI marketing maakt gebruik van een zelflerende marketing robot. Deze gebruikt kunstmatige intelligentie. De robot kan advertenties aanmaken, zorgt dat de advertenties goed lopen van en zorgt voor veel verkopen. Als de robot voor jou aan de slag gaat, ontvang jij minimaal 35 procent cashback over die verkopen.

Het verdienmodel

Niets is gratis in het leven. Je zult wel eerst moeten investeren. Met een bedrag van 10 dollar kan er al gestart worden. Dan duurt het wel lang voordat je echt goed gaat verdienen. Je robot werkt beter als er wat meer geïnvesteerd wordt. Het goed bedrag om mee te starten is 100 dollar. Je kunt daarbij eventueel gebruik maken van een cadeaubon van 50 dollar.

Bij een aankoop van 100 dollar gaat er 45 dollar als investering naar de robot en 55 dollar is voor jou. Bij AI marketing ontvang je een gegarandeerd rendement van 25 tot 35 procent.

Van het verdienmodel van AI marketing word je niet op korte termijn rijk. Je moet er wel geduld mee hebben. Het wordt steeds leuker als je ziet dat er iedere dag geld binnenkomt. Je robot werkt zelfs voor je als jij lekker ligt te slapen.

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten