Klein bedrag lenen direct op je rekening

by admin
Klein bedrag lenen direct op je rekening

Soms kan het zijn dat je even in geldnood zit maar je wilt niet meteen een lening bij de bank vragen omdat het gaat om een klein bedrag. Je komt even de maand niet door. Dan kan een minilening de uitkomst zijn. Het voordeel van een minilening is dat je het direct op de bank krijgt. 

Wat is een minilening?

Een minilening is een kleine lening die je kunt krijgen als je even wat krap bij kas zit. Bij kleine leningen kun je geen grote bedragen lenen. Alle bedragen die je kunt lenen zijn onder de 1000 euro. Dat gaat in stappen van 100 euro, 200 euro en ga zo maar door. Bij een minilening hang je niet vast aan lange wachttijden. 

De eerste keer dat je gaat lenen wordt er gevraagd naar je gegevens zoals persoons- en inkomensgegevens. Als jouw aanvraag dan is goedgekeurd wordt het geld dat je hebt gevraagd op je rekening gestort. Om te zorgen dat je niet in de schulden komt is het verstandig om nooit meer te lenen dan dat je terug kunt betalen. Een minilening kan dan handig zijn. 

Je krijgt een minilening ook zonder BKR toetsing. Belangrijk is dat je inkomen hoog genoeg is zodat de geldgevers weten dat je het kunt terugbetalen. Je kunt een minilening zien als een noodoplossing wanneer je even minder te besteden hebt. Wees verstandig als je geld leent.

Wanneer kun je een minilening krijgen?

Je wilt geld lenen op een manier zodat je niet maanden of jaren vasthangt om het af te betalen. Dit gaat met een minilening. Een minilening kun je krijgen als je niet veel wilt lenen. Dat kan 100 euro, 200 euro of soms 500 euro zijn. 

Dat wordt gezien als een minilening. Een minilening kun je krijgen als je aan kunt tonen dat je een inkomen hebt die hoog genoeg. Je wilt ook je lening kunnen terugbetalen. Als al die gegevens juist zijn dan krijg je direct het geld op je rekening. 

Leen altijd met je verstand

Als je een klein bedrag wilt lenen dat direct op je rekening komt kijk dan altijd eerst wat je wilt lenen. Heb je het geld bijvoorbeeld alleen nodig voor de maand door te komen ga dan niet meteen te veel lenen. Leen alleen dat wat je ook werkelijk kunt terugbetalen zodra je loon weer op je rekening staat. Dat zorgt ervoor dat je altijd safe staat en je niet in de problemen komt. 

Ga voor jezelf na of het verstandig is te lenen wanneer je andere kredieten nog hebt lopen. Het zijn allemaal dingen die je wel in overweging moet nemen voordat je besluit om te gaan lenen. Ga nooit over je limiet heen als je weet je kunt het niet terugbetalen.

Je geld direct op de rekening als je de tweede keer leent

De eerste keer dat je leent is het de bedoeling dat je nog je gegevens stuurt die nodig zijn voor de lening te krijgen. Als dat goedgekeurd wordt dan krijg je het geld op de rekening. Als je de lening hebt terugbetaald kun je altijd weer gebruik maken van die service. Vraag je dan nog eens een lening aan dan krijg je direct het geld op je rekening. 

Je hoeft bij een tweede keer niet weer je gegevens te sturen omdat ze die van je hebben. Bij een tweede aanvraag heb je meestal het geld al binnen de tien minuten op je rekening staan. Dat heet dan meteen je geld op de rekening. Je kunt dan de uitgaven doen die je wilde doen.

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten