Geld lenen zonder bank is nieuwste trend

by admin
Geld lenen zonder bank is nieuwste trend

Er zijn steeds meer mensen die ontdekken dat ze behalve geld lenen bij een bank nog veel meer mogelijkheden hebben. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen hier gebruik van maken. Geld lenen zonder tussenkomst van een bank begint de nieuwste trend te worden.

Vaak weigeren banken een aangevraagde lening of vragen ze een hele hoge rente. Daarnaast zijn banken vaak ook niet echt klantvriendelijk te noemen. Zeker als je iets te verpanden hebt is het altijd mogelijk om bij ons aan te kloppen.

Er wordt door ons niet naar je financiële situatie gekeken en ook checken wij het BKR-register niet. Alles wat meer dan 1000 euro waard is kan bij ons worden verpand. Hierover hoeft geen rente te worden betaald. Wel brengen wij kosten in rekening voor de administratie en de opslag van het door jou geleverde product.

Een lening zonder bank

Stel dat je 1000 euro of meer wilt lenen zonder dat je hiervoor naar een bank hoeft te gaan. Bij ons kan iedereen terecht, of het nou om een groot of een klein bedrag gaat. Over het algemeen lenen mensen geld als ze krap bij kas zitten of omdat ze een grote aankoop willen doen.

In alle gevallen is het natuurlijk prettig om snel over je geld te kunnen beschikken. Bij ons is het mogelijk om zonder problemen te lenen. In de meeste gevallen staat het geld al binnen 24 uur na de aanvraag op je rekening.

Auto verpanden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun auto te verpanden. Nu is geld lenen zonder bank wel een nieuwe trend maar dit geldt natuurlijk ook voor autorijden. Bijna iedere auto komt ervoor in aanmerking om verpand te worden.

Daarnaast zitten er ook nog voordelen aan het verpanden van je auto. Het is namelijk niet nodig om deze aan ons over te dragen wanneer je ervoor kiest om de auto te verpanden. Tijdelijk is het ook niet nodig om wegenbelasting en verzekering voor de auto te betalen. Zo kan je aanzienlijk op kosten besparen.

Wat houdt verpanden precies in?

Verpanden wil zeggen dat je geld leent in ruil voor goederen. De hoogte van het te lenen bedrag is hierbij afhankelijk van de waarde van het goed wat je aanbiedt. De waarde hiervan wordt door ons bepaald aan de hand van algemene koerslijsten.

Tussen kopen en verpanden zit een groot verschil. Bij verpanden is het zo dat je altijd de eigenaar blijft. Beschik je weer over het geldbedrag, dan krijg je je pand gewoon weer terug. Op deze manier geld lenen is perfect als je even weinig geld hebt of als je onbetaalde rekeningen hebt liggen.

In bijna alle gevallen geldt dat verpanden veel aantrekkelijker is dan een lening bij een bank afsluiten. Je hebt bij ons nooit te maken met hoge rentepercentages. Daarnaast zullen wij nooit je financiële status checken.

Het enige wat belangrijk is voor ons is het onderpand. De regel is dat dit minimaal 1000 euro waard moet zijn. Het dient dus om een waardevol goed te gaan. 

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten