Hoogste rendement op geld

by admin
Hoogste rendement op geld

Sparen is momenteel niet echt interessant omdat het niets oplevert. Maar als je toch je geld wilt investeren, dan zijn daar gelukkig nog genoeg oplossingen voor. En dit zonder dat je een groot risico loopt maar wat toch genoeg rendement op kan leveren,

Het hangt natuurlijk van jezelf af en van wat je wensen zijn waar je het liefste in zou willen investeren. Op dit moment zijn er een aantal oplossingen die je flink wat rendement op kunnen leveren.

Waarin je geld investeren?

Het is natuurlijk altijd verstandig om wat geld achter de hand te hebben. Of je nou een appeltje voor de dorst wilt, spaart voor een nieuw huis of voor een nieuwe auto. Het zou ook nog zo kunnen zijn dat je alvast in je pensioen wilt investeren.

Omdat de rente op spaarrekeningen momenteel niets oplevert kan je beter op zoek gaan naar andere oplossingen. Op dit moment is het erg populair om geld te investeren in aandelen of je geld te beleggen in vastgoedfondsen.

Voordat je gaat investeren is het belangrijk om een plan te bedenken en uiteraard om te weten hoeveel je precies wilt gaan investeren. Het is verstandig om in alle gevallen de investering over verschillende opties uit te spreiden. Hierdoor spreid je ook het risico.

Investeren in aandelen

Investeren in aandelen is ontzettend populair. Sinds een korte tijd is het aantal Nederlanders wat investeert en belegd in aandelen met meer dan 25 % toegenomen. Wil je dit zelf ook gaan doen, begin dan via een online broker.

In Nederland is DEGIRO ontzettend populair. Dit komt omdat ze zowel een uitstekend platform hebben, een geweldige service en een slimme app. Daarnaast bieden ze ook gratis transactietegoed aan.

Investeren in vastgoedfondsen

Wil je investeren in vastgoed, bekijk dan de mogelijkheden van vastgoedfondsen eens. Eigenlijk is een vastgoedfonds een beleggingsfonds wat in vastgoed investeert. Vanaf 100 euro per maand of met eenmalig 2500 euro kan je via Synvest in waardevol Nederlands vastgoed investeren.

Investeren in Crypto (Bitcoin)

Als je iets spannends met je geld wilt doen kan investeren in Bitcoins wat voor jou zijn. Dit is zeker het geval als je actief handelt. Bitcoin wordt door veel mensen het digitale goud genoemd. Het is mogelijk dat de Bitcoin in de toekomst de euro en dollar op termijn zal gaan vervangen.

Om met Bitcoins te investeren kan je gebruik maken van eToro. Dit bedrijf maakt handelen in deze Crypto toegankelijk. Ook kan je hier het andere leden van het platform je kennis delen. Je kan al inleggen vanaf 50 euro.

Investeren in leningen

Is geld investeren tegen een hoog rendement en een relatief laag risico jouw ding, dan kan investeren in leningen iets voor jou zijn. Particulieren kijken voor een lening tegenwoordig liever eerst naar particulieren dan naar een bank.

Lender en Spender is een platform wat investeerders en consumenten die willen lenen bij elkaar brengt.  Het voordeel is dat je lening over meerdere leningen wordt verspreid. Dit zorgt uiteraard voor veel minder risico.  De minimale inleg bedraagt 100 euro. Dit kan je een nettorendement van 4 % opleveren.

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten