Bedrukte relatiegeschenken inzetten doe je zo

by admin
Bedrukte relatiegeschenken inzetten doe je zo

In de zakelijke wereld is het belangrijk om een goede relatie met klanten te onderhouden. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Eén van de effectiefste manieren is door middel van relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn (kleine) giften die aan zakenrelaties worden gegeven om hen te bedanken of te motiveren. Zo kun je hen bedanken voor hun loyaliteit of een mijlpaal of jubileum. Daarnaast kun je het ook toepassen om je contact met relaties te verbeteren. In deze blog nemen we een paar relatiegeschenken met je door, die je eenvoudig kunt schenken aan je relaties.

Frequent schrijven

Potloden zijn handige en bruikbare producten die in veel situaties kunnen worden gebruikt. Van het maken van aantekeningen tijdens een vergadering tot het maken van schetsen tijdens een ontwerpsessie: potloden zijn altijd handig om bij de hand te hebben. Door potloden te bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf, wordt het merk op een subtiele manier gepromoot elke keer dat de potloden gebruikt worden.

Herkenning

Het bedrukken van potloden kan ook helpen om de merkherkenning te vergroten. Wanneer je relaties de potloden gebruiken en anderen zien wat erop staat, kan dit helpen om de bekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Op deze manier kan potloden bedrukken een slimme investering zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun merk te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Potloden zijn namelijk geen grote geschenken en geef je daarom ook gemakkelijk weg, zonder het direct in je portemonnee te voelen. 

Volg trends

Naast potloden kunnen bedrukte waterflessen ook een effectief relatiegeschenk zijn. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van hydratatie en hebben daarom een waterfles bij de hand. Een waterfles bij de hand hebben is een handige manier om ervoor te zorgen dat je genoeg water binnenkrijgt. Door het logo of de naam van je bedrijf op de waterfles te bedrukken, wordt het merk op een positieve manier gepromoot bij klanten en anderen die de fles zien. Gezondheid wordt namelijk alleen maar belangrijker, door in te spelen op deze trend, maak je de juiste keuze bij het geven van een relatiegeschenk. 

Merkbekendheid buiten kantooruren

Relatiegeschenken zoals potloden en waterflessen die door Maxilia zijn bedrukt, worden ook buiten het kantoor gebruikt. Ook dit kan de merkherkenning vergroten. Al helemaal als deze geschenken worden gebruikt in drukke omgevingen zoals sportscholen of kantoren, kan het een grote impact hebben op je naamsbekendheid. Het hebben van een herkenbaar en opvallend logo kan ook helpen om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Let er daarom op dat je het logo of de bedrijfsnaam op een opvallende, maar niet storende, manier op geschenken laat bedrukken. 

Het gebruik van relatiegeschenken zoals bedrukte potloden en bedrukte waterflessen is een effectieve manier om het klantencontact te verbeteren en de merkherkenning te vergroten. Door deze geschenken aan klanten te geven, kunnen bedrijven hun dankbaarheid tonen aan hun relaties en hen aanmoedigen om zaken te blijven doen met het bedrijf. Een win-win dus! 

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten