Jouw kantoor opnieuw inrichten: zo pak je dat aan!

by admin
Jouw kantoor opnieuw inrichten: zo pak je dat aan!

Is jouw goede voornemen om jouw kantoor dit jaar opnieuw in te gaan richten? Daar komt een hoop bij kijken, maar mensen vergissen zich hier vaak in. Je kunt natuurlijk niet zomaar alles weg doen en dan pas naar nieuwe meubels gaan zoeken. Je personeel moet immers ergens kunnen werken. En wat doe je dan eigenlijk met je oude meubels? Je wil uiteraard niet dat deze in de weg blijven staan omdat je ze maar niet verkocht krijgt of niet weet wat je ermee moet. In dit artikel geven we je een aantal tips voor het opnieuw inrichten van je kantoor!

Waar haal je jouw nieuwe kantoormeubels?

Als je echt van plan bent om alle meubels in jouw kantoor te gaan vervangen, moet je op tijd gaan zoeken naar nieuwe meubels. Het kan namelijk een aantal weken kosten om de meubels te leveren, in sommige gevallen zelfs langer. Je moet dus ook al bepalen wat voor stijl je neer wil gaan zitten met je nieuwe kantoorinrichting. Wil je dit vergelijkbaar houden met het huidige interieur of wil je het roer echt helemaal omgooien? Begin hier al ver van tevoren over na te denken en betrek jouw personeel ook bij dit proces. Zij zitten immers (bijna) dagelijks op kantoor, dus is het wel zo leuk als ze inspraak hebben op de inrichting van het kantoor. Dit is meteen een goede manier om te inventariseren wat jouw werknemers belangrijk vinden aan hun werkomgeving. Ga in ieder geval altijd voor kwalitatieve producten, zoals de kantoorinrichting van Havic. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe kantoorinterieur lang mee kan. 

Wat doe je met de oude meubels? 

Wanneer je eruit bent welke nieuwe meubels en voorwerpen je voor jouw kantoor gaat kopen en je weet wanneer deze binnen komen, is het tijd om te bekijken wat je met het oude interieur gaat doen. Je wil natuurlijk niet dat al die meubels nog in de weg blijven staan als de nieuwe meubels al binnen zijn. Wat je in ieder geval kunt doen, is bij de werknemers inventariseren of er meubels of andere voorwerpen zijn die ze misschien over zouden willen nemen. Dit is de meest laagdrempelige manier om een deel van de oude inrichting kwijt te raken. Ben je dan nog niet alles kwijt, dan kun je proberen de spullen en meubels te verkopen via internet, bijvoorbeeld via Marktplaats of Facebook. Mochten bepaalde spullen niet meer zoveel waard zijn, dan kun je ook proberen ze hier gratis aan te bieden. Als de meubels nog in goede staat zijn, kun je ze ook aanbieden aan een kringloop. Ben je na dit allemaal geprobeerd te hebben nog steeds niet alles kwijt? Dan kun je het uiteraard altijd nog afvoeren.

Dit vind je misschien ook leuk

Financieelvakblad.nl

Een fervent lezer van alles omtrent finance? Bij Financieel Vakblad zit je goed. We bieden nieuwe inzichten, informeren en inspireren. Hiermee proberen we op een gezonde manier bij te dragen aan de informatie voorziening voor de financiële sector.

Tip van de redactie

Laatste berichten